Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)
Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)

Vriend of partner worden
landelijke Facebook Springzaad
op de hoogte blijven?
zoek op maand
zoek op onderwerp
 
sluiten

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs

Ik wil graag via email op de hoogte gehouden worden als er een nieuw blog geschreven wordt door Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen).
Naam:
E-mail adres:
E-mail adres:
 
sluiten

Blogs van Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen) op onderwerp


Blog uit Stedendriehoek

MAART 2014


23 maart 2014

Speelplekontwerp middag bij De Ulebelt

Nieuwe bewoners en kinderen van de nieuwbouwwijk Wijtenhorst in Deventer kwamen op 8 maart j.l. naar De Ulebelt om hun eigen natuurlijke speelplek ontwerpen. De gemeente en ontwerpster Anneke Rodenburg waren erbij.

In de wijk Wijtenhorst zijn 3 speelplekken gepland. Oorspronkelijk zouden er alleen speeltoestellen op deze plekken geplaatst worden. De gemeente Deventer moet echter bezuinigen op het onderhoud van speeltoestellen en daarom is gekozen voor een meer natuurlijke inrichting van deze plekken met een enkel speeltoestel. Anneke Rodenburg van Tuin en Vlinder had in een Powerpoint presentatie al laten zien dat een natuurlijke inrichting van een speelplek voor veel spanning en speelplezier kan zorgen.

lees verder » | reageer »
13 maart 2014

Workshop 'Onderhoud aan natuurspeelplekken'

Een stralende lentedag voor een workshop onderhoud natuurspeelplekken: op 13 maart kwamen 24 deelnemers bij elkaar op De Ulebelt om met elkaar te ontdekken wat er komt kijken bij onderhoud aan speelplekken. 

lees verder » | reageer »

| |
Vriend of partner worden