Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)
Springzaad
Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen)

Vriend of partner worden
landelijke Facebook Springzaad
op de hoogte blijven?
zoek op maand
zoek op onderwerp
 
sluiten

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs

Ik wil graag via email op de hoogte gehouden worden als er een nieuw blog geschreven wordt door Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen).
Naam:
E-mail adres:
E-mail adres:
 
sluiten

Blogs van Stedendriehoek (Deventer Apeldoorn Zutphen) op onderwerp


Blog uit Stedendriehoek

JANUARI 2016


31 januari 2016

Springzaad Deventer wint prijs groenste idee Overijssel

Wencke Habermann en Maike Nelissen met cheque en gouden schep net na de prijsuitreiking!

Na een spannende avond met publieksjurering, mocht Springzaad Deventer uiteindelijk met de cheque naar huis! Het idee om de lijst met de 50-dingen-die-je-gedaan-moet-hebben-voor-je-twaalfde te gaan promoten in Deventer, sloeg aan als het allergroenste idee om kinderen weer in de natuur te krijgen, in de wedstrijd die provincie Overijssel had uitgeschreven. Dat betekent 15.000 euro en een half jaar de tijd om de plannen ook daadwerkelijk tot uitvoer te brengen.

lees verder » | reageer »
23 januari 2016

De 50 dingen die je gedaan moet hebben voor je twaalfde!

Heb jij als kind bomen geklommen? Hutten gebouwd? Slootje gesprongen? Naar de sterrenhemel gekeken? Wild gekampeerd? Op een kampvuurtje gekookt? Misschien doe je het nog wel steeds!
Deze activiteiten en nog veel meer vind je terug op de 50-dingen-die-je-moet-doen-voor-je-twaalfde-lijst! Een aantal jaar geleden in Engeland uitgebracht en ook in Nederland met veel enthousiasme ontvangen.
Springzaad Deventer wil deze lijst uitbrengen in Deventer e.o. en doet mee met een prijsvraag van de provincie Overijssel. Klik hier voor meer info!

Vind jij dit ook een leuk idee? Deel het dan en geef het energie! Op donderdag 28 januari vindt er een publieksjurering plaats in het provinciehuis in Zwolle. Wil je erbij zijn en ons aanmoedigen? Aanmelden kan nog t/m ma 25 januari! Stuur dan even een of rechtstreeks via site van JIJ&Overijssel

reageer »

| |
Vriend of partner worden