Springzaad
West-Brabant
Springzaad
West-Brabant

Vriend of partner worden
KrachtigBuiten

Nieuws West-Brabant

25 november 2013
DE-Toltuin Groen Dichterbij Icoonproject 2014 van provincie Brabant

Vandaag zijn in Amersfoort twaalf Groen Dichterbij Icoonprojecten 2014 verkozen. De vakjury beoordeelde 33 genomineerden tijdens het Grote Groen Dichterbij Event.


Tijdens dit event kregen DE-Toltuinders de gelegenheid om hun project te promoten bij een zelf-ingerichte stand in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De jury kwam langs waarbij er gevraagd werd om in het kort toe te lichten waarom DE-Toltuin zo uniek is. De jury vond met name steeds de verbintenis te weten leggen met het onderwijs, maar niet afhankelijk te moeten zijn van het onderwijs, erg sterk bij DE-Toltuin.

 

Eenmaal tijdens het plenaire gedeelte kwam de ontlading.

Voor provincie Brabant is DE-Toltuin in Roosendaal de winnaar, als groen buurtproject die met hun kennis en uitstraling een voorbeeld is voor anderen. Als winnaar van Brabant ontvangt DE-Toltuin niet alleen de titel Icoonproject 2014 maar ook inhoudelijke ondersteuning en een financiële bijdrage.

 

Groen Dichterbij is een initiatief van IVN, het Oranje Fonds, Buurtlink.nl en SME Advies en wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.


« terug naar NIEUWSoverzicht


| |
Vriend of partner worden