Springzaad
Delft en omgeving
Springzaad
Delft en omgeving

Vriend of partner worden

Speelnatuur Delft en omgeving

Welkom...

Welkom… op de regionale site van het Springzaad speelnatuurnetwerk Delft en omgeving. 

 

Netwerk speelnatuur

Het netwerk speelnatuur is een vraagbaak, advies- en steunpunt voor iedereen die speelnatuur wil ontwikkelen. Of het nu gaat om een openbare plek in de wijk, een groen schoolplein of een groenblauw schoolplein, het gaat allemaal over 'natuurlijk spelen'.

 

Binnen dit netwerk wordt kennis en praktijkervaring uitgewisseld en worden excursies, studiedagen, inspiratiebijeenkomsten, cursussen, workshops, festiviteiten, … georganisseerd. 

 

Doel

Het uiteindelijke doel is om samen meer spannende, avontuurlijke  speelnatuur te ontwikkelen dat van van duurzame en hoge kwaliteit is!

 

Speelnatuur, dat is…

…een speelplek of een schoolplein waar kinderen naar hartelust, vrij in en met de natuur kunnen spelen en leren. 

Nog geen idee hoe speelnatuur er uit kan zien? Kijk op de regionale speelnatuurkaart naar projecten in Delft en omgeving of kijk in de rest van Nederland en Vlaanderen. 

 

Doe mee

We nodigen je uit om je bij ons netwerk aan te sluiten om nog meer mooie, spannende, avontuurlijke en natuurlijk speelplekken in onze  regio te ontwikkelen of om geïnformeerd te worden over lokale activiteiten. Meld je aan en ontvang updates van deze regionale website.

 

Contact

We zijn bereikbaar via en binnenkort maandelijks op een groene plek in Delft.

 

Meer informatie

Veel inspirerende voorbeelden zijn te zien op de landelijke Springzaad website. Neem voor meer lokale informatie contact op met de regioconsulent: Alice Koenen.| |
Vriend of partner worden