NederlandsEnglish
Springzaad
  Home | Sitemap | Contact | Mijn Springzaad  
meer ruimte voor natuur en kinderen
Springzaad
meer ruimte voor natuur en kinderen

Vriend of partner worden

Speelnatuur per provincie

NATUURSPEELTUIN DE NATURELUUR
President Allendelaan 4
1064 GW Amsterdam

www.denatureluur.nl

De Natureluur is ontworpen en aangelegd door de Gemeente Amsterdam, die ook het beheer voor haar rekening neemt. Stadsdeel Nieuw-West en de Dienst Ruimtelijk Ordening hebben samen gewerkt in dit project. De Natureluur is een openbare speeltuin. Je kunt dus altijd komen spelen en hoeft geen entree te betalen.
Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd in de Natureluur, voor jong en oud. Meer informatie over deze activiteiten vind je op de website en op de facebook pagina van de Natureluur.
Wil je meedoen met de activiteiten of heb je een andere vraag over de Natureluur? Neem dan contact op met Wouter Dolmans. Hij is de gastheer van de Natureluur en verantwoordelijk voor de activiteiten. je kunt hem bereiken via denatureluur@nieuwwest.amsterdam.nl.
Heb je een vraag over de heemtuin, of de planten en bomen in en rond de Natureluur? Dan kun je terecht bij William Frohn. Hij beheert dit stukje Sloterpark al heel lang en kan je dus alles vertellen over de natuur in het park. William is vaak te vinden in en rond de Drijfsijs.
De Drijfsijs is één van de Natuur- en Milieueducatiecentra van Stadsdeel Nieuw-West. Meer informatie over de Drijfsijs, inclusief contactgegevens voor activiteiten & lesprogramma’s, vind je op de website van het stadsdeel.« terug naar het overzicht met speelnatuur

| |
Vriend of partner worden