Springzaad
Leiden en de Bollenstreek
Springzaad
Leiden en de Bollenstreek

Vriend of partner worden

Speelnatuurkaart Leiden en de Bollenstreek

SPEELTUIN VOGELENWIJK
Nachtegaallaan 25
2333 XT Leiden
071-5170712

www.vogelwijk.nl

Speeltuin 'Vogelenwijk' is een prachtige groene speeltuin. Gelegen aan de rand van Leiden, op de grens met Oegstgeest , kunnen de kinderen naar hartelust ravotten. Er zijn vele toestellen , ook voor oudere kinderen. In 2006/2007 heeft een grondige renovatie plaatsgevonden waardoor meer groen en water nog meer uitnodigen om hier te spelen.
De kinderen kunnen iedere dag vanaf 9:00- 17:30 uur in de speeltuin buiten spelen. Voor niet-leden geldt een toegang van 1 euro per kind.
Woensdagmiddag van 13:00 uur tot 17:30 uur en Zaterdag van 12:00 uur tot 17:30 uur is de speeltuin open onder toezicht. In de schoolvakanties is de speeltuin natuurlijk ook elke dag geopend.

Leiden, speeltuin Vogelenwijk

Speeltuin "Vogelenwijk" is een natuurlijk ogende speelplek met veel relief, groene entourage (veel verstopplekjes), en een spannende waterspeelplaats met o.m. een trekvlotje, gelegen aan de rand van Leiden, op de grens met Oegstgeest. Er zijn vele toestellen, ook voor oudere kinderen. In 2006/2007 heeft een grondige renovatie plaatsgevonden - ontwerp Suzanne van Ginneken, Leiden - waardoor ook groen en water uitnodigen om naar deze speeltuin te gaan.« terug naar het overzicht met speelnatuur

| |
Vriend of partner worden