Springzaad
Van het Noordzeekanaal tot Texel
Springzaad
Van het Noordzeekanaal tot Texel

Vriend of partner worden

Speelnatuurkaart Noordzeekanaal tot Texel

STICHTING KINDEROPVANG HOORN
Korenmarkt 6
1621 BG Hoorn


Fotoalbum »

Natuur-ontdektuin

Natuur-ontdektuinen van de SKH
De kinderen van SKH banjeren iedere dag door de natuur. Rust, natuur, beweging en creativiteit zijn de vier basiselementen van een natuur-ontdektuin en inmiddels zijn de kinderen van 6 SKH-locaties in het bezit van zo’n uitdagende tuin. Meer locaties zullen volgen.
In de natuur-ontdektuin kunnen kinderen in een groene omgeving spelen met zand, klei, modder, aarde, water, gras, stenen en schelpen. Bij de beplanting wordt rekening gehouden met het aantrekken van onder andere lieveheersbeestjes, wormen, vlinders en vogels. Kinderen kunnen in de tuin op onderzoek uit gaan, hutten bouwen, klauteren en spelen. Een natuur-ontdektuin staat garant voor urenlang speelplezier met weinig onenigheid tussen de kinderen. ‘Meer ruimte voor natuur en kinderen’; SKH en Springzaad zijn het roerend met elkaar eens.
Kijk op de website van SKH om te zien welke locaties al een natuur-ontdektuin hebben: http://www.kinderopvanghoorn.nl/natuur-ontdektuin
SKH (Stichting Kinderopvang Hoorn) heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen en begeleiden van kinderen en biedt ouders in elke wijk van de gemeente Hoorn een opvangmogelijkheid voor hun kind(eren) in de eigen leefomgeving. SKH biedt professionele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, professionele buitenschoolse opvang (BSO), tussenschoolse opvang (TSO) en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

(Sandii Zachte, pr-medewerker)

Fotoalbum« terug naar het overzicht met speelnatuur

| |
Vriend of partner worden