NederlandsEnglish
Springzaad
  Home | Sitemap | Contact | Mijn Springzaad  
meer ruimte voor natuur en kinderen
Springzaad
meer ruimte voor natuur en kinderen

Vriend of partner worden

Vriend of partner worden van Springzaad

Om ons werk goed te kunnen blijven doen hebben we financiële middelen nodig, die voor een groot deel door het netwerk rond Springzaad bijeengebracht worden.

Daarom willen we aan iedereen die speelnatuur een warm hart toedraagt, financiële ondersteuning vragen, als ‘vriend’ of als ‘partner’. Vriend ben je voor 14,- per jaar, daarvoor ontvang je de nieuwsbrieven en heb je voorrang en reductie bij activiteiten.

 

Partners krijgen de nieuwsbrieven, reductie en voorrang bij activiteiten en mogen hun bedrijf presenteren op de website, onder de kop 'Partners'. Zij hebben toegang tot het prikbord via het besloten gedeelte van de website en kunnen zich op verschillende manieren inbrengen in de organisatie. De kosten van het partnerschap zijn afhankelijk van de grote van de organisatie/ het bedrijf. Natuurlijk willen wij vooraf graag weten of een nieuwe partner qua werksoort en visie bij ons past. Als je aangeeft partner te willen worden, sturen wij graag alle nodige informatie inclusief een overzicht van de kosten en een inschrijfformulier toe.

Geef s.v.p. in de toelichting aan of je vriend wil worden of informatie over het partnerschap aanvraagt!

 

Aanmelden

Met behulp van onderstaand formulier kun je je aanmelden als vriend of informatie over partnerschap van Springzaad aanvragen.

 

IBAN NL34 TRIO 0198 0730 38| |
Vriend of partner worden