Cursussen en workshops door Springzaad

Laat je inspireren door Springzaad! Er zijn workshops en cursussen ontwikkeld voor verschillende doelgroepen. De cursussen en workshops van Springzaad worden gemaakt en gegeven door partners van Springzaad. Afhankelijk van de workshop/cursus gaat Springzaad op zoek naar de partners die daar de meeste kennis en ervaring mee hebben.

Online cursus onderhoud groen schoolplein

Bezig met een groen schoolplein? Denk alvast aan morgen en zorg dat je plein mooi blijft.

Dit is een online cursus voor iedereen die meer wil weten over het onderhouden van schoolpleinen. De cursus bestaat uit vier modules met daarin korte video’s over deze onderwerpen:

  • 1: Wat moet er gebeuren?
  • 2: Hoe houd je het groen?
  • 3: Hoe regel je het onderhoud?
  • 4: Veel voorkomende problemen

Met veel praktijkvoorbeelden!

De cursus is opgebouwd uit korte filmpjes. Elk filmpje behandelt een onderwerp en duurt max. 5 minuten. De hele cursus bestaat uit 4 modules van 7 a 8 filmpjes.

Tot slot is er een Q&A waar je vragen direct door experts worden beantwoord en waar je met andere scholen kennis kan delen.

Speelnatuur zorgt voor de digitale cursusomgeving. Meer informatie en aanmelden: klik hier

De cursus is ontwikkeld door Springzaad met de partners Speelnatuur / Suzanne van Ginneken en Atelier Ondertussen / Annemiek Bongers. Deze cursus is mede dankzij financiële steun van de gemeente Rotterdam, Rotterdams Weerwoord gerealiseerd.

Hieronder kun je de flyer over de cursus downloaden:

Flyer Online cursus onderhoud