Partners van Springzaad

Het partnerschap van Springzaad is bestemd voor bedrijven en organisaties die zich bezig houden met de ontwikkeling, uitvoering, beheer en gebruik van Speelnatuur. Wie een bedrijf zoekt dat kan helpen met de realisatie van speelnatuur kan onderaan deze pagina zoeken, op vakgebied of op provincie. Wij hanteren geen keurmerk voor partners. Als opdrachtgever is het goed om zelf te vergelijken en een bedrijf te kiezen dat past bij uw wensen.

Zoekt u een partner in uw regio? Gebruik de zoekfunctie onder aan deze pagina.

Partners:

  1. Ondersteunen de visie van Springzaad;
  2. Mogen zich op de website presenteren onder de kop ‘Partners’;
  3. Krijgen voorrang en reductie bij studiedagen;
  4. Ontvangen de digitale nieuwsbrieven (6x p.j.) en blijven zo op de hoogte van actuele ontwikkelingen en activiteiten;
  5. Zijn betrokken bij de ontwikkeling van beleid en activiteiten van de Stichting, die hun belangen behartigt in overleggen met andere spelers in het bloeiende veld van de speelnatuur in Nederland.
  6. Springzaad werkt actief samen met andere organisaties bv Wilde Weelde, IVN, NLGreenlabel, Ruimte voor de Jeugd, Steenbreek, maar ook verschillende onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Met een Springzaad partnerschap ondersteunt u de verdere ontwikkeling van speelnatuur.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie opvragen over de toelatingsmogelijkheden, de voorwaarden en kosten van het partnerschap via het secretariaat.

Partners staan geregistreerd onder de provincie waar ze gevestigd zijn, maar veel partners werken in meerdere provincies! Zoekt u een bedrijf dat kan helpen bij de realisatie van speelnatuur? Kies dan ook voor een bedrijf dat bij u past, soms is dat in een andere provincie. Kijk ook eens bij de regio’s op deze website. Misschien is in uw omgeving ook een regionale Springzaadconsulent actief.

Zoek een partner:

Provincie Vakgebied Naam