Donateur of partner worden

Om ons werk goed te kunnen blijven doen hebben we financiële middelen nodig, die deels door het netwerk rond Springzaad bijeengebracht worden.

Daarom willen we aan iedereen die speelnatuur een warm hart toedraagt, financiële ondersteuning vragen, als donateur of als partner.

Wordt DONATEUR als je Springzaad wilt ondersteunen maar geen partner bent. Je kunt dan een eenmalige of jaarlijks doorlopende donatie doen.

Bepaal zelf je eenmalige bijdrage en betaal via Ideal. Als je liever een factuur ontvangt door via de administratie te betalen mail dan uw gegevens naar penningmeester@springzaad.nl en geef hierbij het te doneren bedrag aan.

Bij een donatie van meer dan € 50,- ontvangt je dit jaar kosteloos de Brochure Speelnatuur – Springzaad. Met deze brochure kun je de visie en missie van Springzaad verder delen met collega’s, vrienden of relaties.

Bij een doorlopende jaarlijkse bijdrage ontvang je naast nieuwsbrief en nieuwsflitsen bovendien ieder jaar het inhoudelijk jaarverslag van de Stichting thuis. 

Springzaad heeft een ANBI-status waardoor je donatie fiscaal aftrekbaar is. 

Ben je zelf actief met speelnatuur als bedrijf of als organisatie dan kun je nu PARTNER van Springzaad worden. Je deelt dan actief mee in ons kennisnetwerk. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit speelveld en wordt uitgenodigd voor activiteiten zoals de jaarlijkse partnerdag en verschillende themadagen. Zo heb je ook de mogelijkheid mee te bepalen, waar de Stichting haar activiteiten op richt.

Daarnaast wordt je bedrijf of organisatie vermeld op de website. 

Partners zijn mensen en bedrijven, die betrokken zijn bij processen rondom speelnatuur, zoals: Tuin- & landschapsontwerpers en hoveniers en groenvoorzieners, natuur & landschapsorganisaties, maar ook organisaties zoals: Natuur- & Milieueducatieve centra, gemeenten en provincies. 

De partners zorgen met hun financiële bijdrage voor een solide basis en continuïteit van het secretariaat als spil van Springzaad.

Kosten van het Partnerschap hangen af van het soort bedrijf, partnerbijdrage vanaf 175,- per jaar (voor een ZZP’er*). (* bedrijven, die ook lid zijn van de vakgroep Wilde Weelde ontvangen een korting)

Natuurlijk willen wij vooraf graag weten of een partner qua werksoort en visie bij ons past. Via onderstaand aanmeldformulier geef je aan dat je partner wilt worden. We nemen na ontvangst van je gegevens snel contact met je op!

Op onze PARTNER-PAGINA vind je al onze partners.

Aanmelden

Met behulp van onderstaand formulier kun je informatie over het partnerschap van Springzaad aanvragen. Velden met een * zijn verplicht.

    Ik wil graag info over Partnerschap Springzaad
    janee

    Ik verleen Springzaad toestemming voor het gebruik van bovenstaande gegevens in het Adresbestand, zoals aangegeven in onze privacyverklaring *
    ja