Doe ook mee met Springzaad!

Ja! Ik doe mee! Om ons werk goed te kunnen blijven doen hebben we financiële middelen nodig, die deels door het netwerk rond Springzaad bijeengebracht worden.

Daarom willen we aan iedereen die speelnatuur een warm hart toedraagt, financiële ondersteuning vragen, als donateur of als partner.

Wordt Springzaad donateur als je de stichting wilt ondersteunen maar niet actief deel wilt nemen aan haar activiteiten. Je kunt dan een eenmalige of jaarlijks doorlopende donatie doen. 

Bepaal zelf je eenmalige bijdrage en betaal HIER via Ideal. Als je liever een factuur ontvangt om via de administratie te betalen mail dan uw gegevens naar penningmeester@springzaad.nl en geef hierbij het te doneren bedrag aan.

Bij een donatie van meer dan € 50,- ontvangt je dit jaar kosteloos de Brochure Speelnatuur – Springzaad.  Vermeldt dan de contactgegevens in het in het donatiescherm. 

Bij een doorlopende jaarlijkse bijdrage ontvang je ieder jaar het inhoudelijk jaarverslag van de Stichting thuis. 

Springzaad heeft een ANBI-status waardoor je donatie fiscaal aftrekbaar is. 

Ben je zelf actief met speelnatuur als bedrijf of als organisatie dan kun je nu Springzaad partner worden. Je deelt dan actief mee in het kennisnetwerk. Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen en wordt uitgenodigd voor activiteiten zoals de jaarlijkse partnerdag en verschillende themadagen en kunt met korting deelnemen aan alle activiteiten. Je hebt ook de mogelijkheid mee te bepalen, waar de Stichting haar activiteiten op richt.

Daarnaast wordt je bedrijf of organisatie vermeldt op de website. 

Partners zijn bedrijven zoals: Tuin- & landschapsontwerpers en hoveniers en groenvoorzieners, natuur & landschapsorganisaties. Maar ook organisaties zoals: Natuur- & Milieueducatieve centra, gemeenten en provincies. 

De partners zorgen door hun financiële bijdrage voor een vaste basis en continuïteit van het secretariaat als vaste basis voor Springzaad. 

Partnerschap kent drie tarieven, afhankelijk van grootte van het bedrijf, vraag ernaar bij het secretariaat! Natuurlijk willen wij vooraf graag weten of een partner (meestal een bedrijf) qua werksoort en visie bij ons past. Als je geïnteresseerd bent in het partnerschap, sturen wij je informatie daarover toe.

Voor het aanvraagformulier stuur een mail naar info@springzaad.nl of vul het formulier hieronder in.

    Ik wil graag info over Partnerschap Springzaad
    janee

    Ik verleen Springzaad toestemming voor het gebruik van bovenstaande gegevens in het Adresbestand, zoals aangegeven in onze privacyverklaring *
    ja