Aanspreekpunt Rotterdam – Rijnmond

Annemiek Bongers en Leon Collignon coördineren het regionetwerk en zijn daarmee aanspreekpunt voor Springzaad Rotterdam – Rijnmond.

Annemiek Bongers werkt met Atelier Ondertussen o.a. aan het ontwerp, de inrichting en het beheer van (tijdelijke) tuinen en natuurlijke speelplekken.

Tel. 06-34491131

Leon Collignon werkt als zelfstandig ondernemer binnen de sectoren welzijn, onderwijs & kinderopvang en is projectleider van Stichting Kinderspel.

Tel. 06-25210010

Steunpunt

‘We zijn een vraagbaak voor iedereen uit de regio die advies nodig heeft voor zijn of haar project op het gebied van speelnatuur. Doordat we inmiddels een flinke ervaring hebben opgebouwd in dit speelveld, kunnen we meestal snel helpen en/of doorverwijzen.

Daarnaast zetten we ons in om het lokale netwerk te verstevigen, te zorgen dat mensen elkaar kennen. Indien gewenst organiseren we excursies, inspiratiebijeenkomsten of workshops. We weten goede voorbeeldplekken in de buurt te vinden en kunnen beginnende initiatiefnemers op gang helpen bij hun eigen projecten.’

Iedereen kan zich via het contactformulier hiernaast aanmelden om mee te helpen nog meer mooie, spannende, goede en avontuurlijke natuurspeelplekken in de regio Rotterdam – Rijnmond te ontwikkelen!