NederlandsEnglish
Springzaad
  Home | Sitemap | Contact | Mijn Springzaad  
meer ruimte voor natuur en kinderen
Springzaad
meer ruimte voor natuur en kinderen

Vriend of partner worden

Nieuws

21 november 2017
Groene pedagogendag

Tijdens het middagcongres dat de Stichting Groene Pedagogiek op het mooie landgoed Groeneveld in Baarn organiseerde, (op 15 november jl) hebben Sigrun Lobst en Pjotr Timmerman van Springzaad een succesvolle workshop met buitenactiviteiten gehouden. Het materiaal lag voor het oprapen...


11 november 2017
Partnerdag op 17 november 2017

De tweede Springzaadpartnerdag wordt op 17 november gehouden in het Groene Huis in Amersfoort. Op het programma staan klimbomen, samenwerking binnen de Amersfortse cooperatie 033Groen en allerlei nieuws van Springzaad, activiteiten in 2018 en wensen van partners natuurlijk!


11 juli 2017
Vakantietip: bezoek een natuurspeelplek!

Als je deze zomer op vakantie in Nederland bent, bezoek dan eens een natuurspeelplek. Op de website, bij Speelnatuurkaart, zijn ze te vinden. Veel plezier!

Laat ook vooral even weten wat je van de plek vindt! Dat kan op onze Facebook-pagina!


9 juli 2017
Meerdaagse excursie Berlijn groene schoolpleinen

Van 10-15 oktober organiseren Willy Leufgen en Marianne van Lier een excursie naar de vele bijzondere, groene plekken in Berlijn. Groene schoolpleinen, speelplekken en andere groene pareltjes staan op het programma. Onze gastheer, de Berlijnse organisatie 'Grün macht Schule', wil alle moois graag laten zien!

Programma

Lees verder »

30 juni 2017
Zandkastelendag

Het wordt al een traditie: dit jaar voor de derde keer Zandkastelen bouwen in Bergen aan Zee! Zaterdag 26 augustus. Voor meer informatie zie de agenda!


14 mei 2017
Regio Stedendriehoek start met fietsexcursie

Springzaad Regio Stedendriehoek organiseert in Zutphen een fietstocht op vrijdag 16 juni, van 12-17 uur. Met de excursie laten we zien welke inspirerende natuurspeelplekken er de laatste jaren zijn gerealiseerd binnen Zutphen. De details vind je in de bijlage!

We zien deze fietsexcursie ook als een opstart naar een uitbreiding van het Springzaad-netwerk. Binnen Deventer is al enige jaren een netwerk, en in Apeldoorn zijn ook al enkele keren Springzaad-activiteiten georganiseerd. Het is een logische stap om het netwerk uit te breiden binnen de Stedendriehoek, met deze activiteit in Zutphen.

Zin om mee te gaan? Geen tijd om mee te gaan, maar wel op de hoogte blijven van Springzaad Stedendriehoek? Laat het dan ook weten!

Lees verder » (pdf-bestand)

Meer nieuws in het NIEUWSarchief »


| |
Vriend of partner worden